Best Western Swing imponerte på Myklebostad kulturhus

30.03.2022

Bandet består av: Asle Røe og Staffan William-Olsson på gitarer, Stian Carstensen på steel-gitar, trekkspill, banjo og fiolin, Finn Guttormsen på bass, og Jarle Vespestad på trommer. Dette er et profesjonelt band som til vanlig opererer sørpå, men som denne gangen hadde lagt ut på turne her nord. Vi fikk hengt oss på i turneplanen, og endelig var det mulig å gjennomføre turneen nå i enden av koronaepidemien.

Søndag 27.03.22 kl 19:00 spilte bandet til konsert på vårt kulturhus. 5 topptrimmede musikere viste seg fram for oss med virtuositet og spilleglede i nærmere halvannen time. Mellom numrene leverte multiinstrumentalisten Stian Carstensen sittende standupkomikk med verbale utfordringer i både den ene og den andre retningen. Bandet har ikke egen sanger med, så dette ga konserten en stemme fra scenen som fylte ut og varierte uttrykket. Han fikk også publikum med på å synge sammen med bandet. Publikum var lettbedt, og slo til med skikkelig allsang. Med andre ord; en gavepakke av en konsert!

Arrangementet føyer seg pent inn i rekken av arrangementer på kulturhuset som legger til rette for at folk møter hverandre. Man får oppleve gleden både ved å være sammen, - å gjøre noe sammen, og å nyte kulturopplevelser sammen..

Før og etter konserten var det salg av kaker og drikke.

Takk for besøket!